Vaig néixer la primavera de 1969 a Barcelona, la menor de quatre germans. Vinc d’una família on s’ha treballat molt per tirar endavant la vida, i gràcies a això, la vida continúa polsant en les meves dues filles i en els meus quatre nebots.

He triat algunes alternatives naturals pel meu procés personal d’evolució, que m’han aportat un coneixement ampli i profund sobre les emocions i com gestionar-les; també com ens interfereixen les creences del nostre sistema familiar, social i cultural, i com transformar-les per expandir el potencial que tots tenim; com interpretar la simptomatologia d’una malaltia i la relació que té amb els nostres hàbits, aportant eines i informació per afavorir els canvis més adequats.

Tinc facilitat per captar la bellesa de tot i de tothom, i en gaudeixo, especialment de la natura, que ens en regala per tot arreu. Conec els beneficis d’una alimentació equilibrada, la meditació i l’exercici habitual. M’agrada aprendre i ho seguiré fent fins a l’últim dia.

I amb tot això, viatjo d’aquí cap allà per acompanyar altres persones en el seu camí. Atenc a homes i dones de totes les edats, a excepció dels menors de 10 anys, que prefereixo treballar amb els seus pares o tutors. M’agraden les persones amb ganes d’aprendre i obertes al canvi.

Si necessites més referències sobre mi, pots demanar-les als meus mestres: Ricardo Orozco (Terapia Floral del Dr Bach), Carmen Hernández Rosety (Relació Terapèutica amb PNL i Gestalt), Teresa Forcades (EFT-Tapping), Montserrat Simón (Reiki), Maria Martínez Calderón (Constel·lacions Familiars) i Ricardo Eiriz (Método Integra).

Algunes raons per les quals s’adrecen a mi:
  • “Estic paralitzat, tinc por a la incertesa del moment i del futur.”
  • “No sóc capaç de tenir una bona relació de parella, tinc massa por a la solitud.”
  • “Tinc ansietat i no sé com gestionar-la. Els medicaments m’ajuden poc.”
  • “Em fan bulling.”
  • “No sé com gestionar la criança després de la separació. Perdo la paciència i m’altero ràpidament.”
  • “Sento angoixa per tornar a la feina.”
  • “Necessito millorar la relació amb la meva mare, sempre m’ha fet xantatge emocional i m’agradaria saber gestionar-ho.”
  • “La timidesa em bloqueja. No sé com aprendre a relacionar-me sense por.”
  • “Tinc dificultats amb la meva vida sexual, potser tenen relació amb abusos que vaig viure en la infància.”
  • “No aconsegueixo superar la mort d’un ésser estimat.”

M’encantaria acompanyar-te en el teu procés.

Vols concertar una cita?

sí, vull demanar-te hora