Project Description

constel·lacions familiars

Constel·lacions Familiars

A les Constel·lacions Familiars trobem bona part de l’orígen del comportament humà. Quan neixem entrem a formar part d’un petit-gran univers que és la família, i no només n’heretem la genètica, sinó també la memòria històrica que ha quedat gravada a través de les emocions atrapades. La natura s’encarrega d’estabilitzar i compensar aquestes emocions a través de les experiències que es van donant en les següents generacions, i a vegades això provoca actituds o situacions que no sabem resoldre. En els tallers de Constel·lacions Familiars podem arribar a comprendre com desbloquejar-les. També hi ha la possibilitat de fer el treball en consulta individual.

constelacions

Si vius alguna situació o malaltia que es repeteix al llarg de la teva vida, pot tenir relació en una necessitat de compensació dins del teu sistema familiar. Una constel·lació serveix per mostrar allò que ha quedat pendent de resoldre, afavorint la comprensió i donant pas a l’alliberació de les emocions que no ens pertanyen i que havien quedat atrapades.

Pots venir a un taller a “constel·lar” un tema, o venir com a participant/observador. T’animo a venir a conèixer el treball, és veritablement enriquidor i transformador. Consulta els propers tallers a l’apartat “Activitats”.

Habitualment aquests tallers són a Castelldefels i Barcelona, però estic oberta a desplaçar-me allà on hi hagi un grup de persones interessades.

També es pot fer una constel·lació en una sessió terapèutica individual, de manera presencial amb totes les mesures de seguretat, i també on-line a través de Zoom o Skype. Consulta’m per saber com treballo i quina manera et pot ser més efectiva.

Aquí t’explico una mica més sobre com funciona
  • L’important és sentir-se vist i reconegut

  • Posar ordre en el sistema familiar és molt saludable

  • Recuperem la força quan honrem d’on venim

  • Donar i rebre en equilibri

“Els aconteixements anteriors en un grup i els sentiments lligats a ells estan emmagatzemats a una memòria col·lectiva”.

BERT HELLINGER

Periòdicament fem tallers de Constel·lacions Familiars

Vols venir a conèixer el treball com a participant/observador? Necessites constel·lar un tema?