T’agradaria viure amb tranquil·litat, passi el què passi al teu voltant?

Si vols aprendre a viure com els núvols, que res els interfereix el seu camí, la solució es troba en recuperar el teu equilibri natural.

Com ho farem?

Trobarem la manera de recuperar el teu equilibri, colze a colze, aquest és un treball en equip.

Crearem un espai respectuós d’escolta, perquè em puguis explicar en quin punt et trobes. T’ajudaré a marcar la direcció cap a on vols que t’acompanyi. 

Qualsevol situació necessita un temps de treball i dependrà de diversos factors la seva durada. Cada cas és diferent i cal fer a mida tot el procés.

M’he nodrit de coneixements de diverses mirades per poder tenir una visió global i més objectiva de l’ésser humà i el seu univers emocional i mental. Sé que quan aquestes dues vessants estan bé, el físic en mostra el resultat amb salut i vitalitat.

Com t’hi puc acompanyar?

Podem treballar presencialment a Barcelona, Castelldefels i a Vic, i també online des de qualsevol part del món. Les sessions individuals ténen una durada aproximada de 60’. També faig tallers de Constel·lacions Familiars i altres propostes de creixement personal en grup, trobaràs l’agenda a l’apartat d’activitats.

CONFIA EN EL TEU PODER PER RECUPERAR EL TEU EQUILIBRI NATURAL, 

JO NOMÉS M’OCUPARÉ DE GUIAR-TE

aquí t’explico la meva caixa d’eines

FLORS DE BACH

La Teràpia Floral del Dr Bach és un sistema terapèutic que es basa en 38 essències florals, combinades per ressonància amb la teva personalitat o per la circumstància que estàs vivint. Aquesta combinació única i personalitzada t’harmonitza, t’equilibra i et permet tornar a connectar amb la teva autenticitat. La teràpia t’ajuda a viure diferent de com ho havies fet fins ara i t’obre pas cap a sentiments de tranquil·litat i felicitat.

CONSTEL·LACIONS FAMILIARS

A les Constel·lacions Familiars trobem bona part de l’orígen del comportament humà. Quan neixem entrem a formar part d’un petit-gran univers que és la família, i no només n’heretem la genètica, sinó també la memòria històrica que ha quedat gravada a través de les emocions atrapades. La natura s’encarrega d’estabilitzar i compensar aquestes emocions a través de les experiències que es van donant en les següents generacions, i a vegades això provoca actituds o situacions que no sabem resoldre. 

Si vius alguna situació o malaltia que es repeteix al llarg de la teva vida, pot tenir relació en una necessitat de compensació dins del teu sistema familiar. Una constel·lació afavoreix l’alliberació de les emocions que no ens pertanyen i que havien quedat atrapades.

Pots venir a un taller a “constel·lar” un tema, o venir com a ajudant. També es pot fer una constel·lació en una sessió individual, de manera presencial i també on-line.

TÈCNIQUES DE TRANSFORMACIÓ DEL SUBCONSCIENT

L’EFT-Tapping i el Mètode Integra són camins per a la tranformació del subconscient. Tot allò que interpretem a la infància i també que heretem de la família i de l’entorn en forma de sistema de creences, queda gravat en el nostre subconscient i sovint ens limita la llibertat per triar la manera de viure. És essencial fer un exercici d’autoconeixement per a crear el guió més beneficiós per a desenvolupar-nos completament i amb plenitud.