T’agradaria viure amb tranquil·litat, passi el què passi al teu voltant?

Si vols aprendre a viure com els núvols, que res els interfereix el seu camí, la solució es troba en recuperar el teu equilibri natural.

Se’t fa una muntanya pensar en com fer-ho?

Sí, hauràs de pujar la muntanya. Però hi ha moltes maneres de fer-ho: amb poca roba i sense aigua ni menjar o amb unes botes resistents, queviures, pals per ajudar-te i una bona companyia. El que compta és assolir l’objectiu de manera còmoda, però a peu, gaudint del camí i del paisatge. Tota una experiència que t’enduràs a la motxilla per sempre. Jo t’ofereixo acompanyar-te en aquest camí. Sense dreceres ni components químics. Els mètodes i tècniques amb els quals acompanyo serveixen per a que puguis viure com els núvols, fent la teva funció amb tranquil·litat, passi el què passi al teu voltant.

Creus que et costarà molt de temps assolir el teu objectiu i et sents impacient per arribar-hi?

Això depèn de tu i de la situació a la que t’enfrontes. De vegades anar per la via directa és fàcil. Altres, cal anar més a poc a poc. L’important és respectar el propi ritme, sense judicis. Una passa és fàcil, i amb cada passa, ja s’avança.

Com t’hi puc acompanyar?

En sessions personalitzades a Barcelona, Castelldefels, Begues, Vic i també per Skype, a més dels tallers grupals de Constel·lacions Familiars i d’aprenentatge de les diferents tècniques que treballo. Sigues lliure per triar el camí.

quines teràpies treballo

2020-09-07T09:19:10+02:00

Flors de Bach

La flor aporta equilibri a la planta. El Dr Bach va descobrir que l'essència de la flor d'un grup de plantes i arbres harmonitza als éssers humans i també als animals. La natura és sàvia i tots en formem part.

2020-09-07T09:22:03+02:00

EFT-Tapping

La Medicina Tradicional Xinesa contempla, des de fa més de 5000 anys, la necessitat d'alliberar bloquejos energètics per mantenir la salut. L'EFT-Tapping és una de les eines amb aquest propòsit.

2020-09-07T09:30:36+02:00

Reiki

El Reiki és una de les maneres d'utilitzar l'energia de més alta freqüència de l'univers, amb el propòsit d'activar i equilibrar el sistema de xacres, aportant salut a tots nivells.

col·laborem

Estic oberta a desplaçar-me allà on hi hagi un grup de persones interessades en aprendre EFT-Tapping o Flors de Bach, iniciacions de Reiki o realitzar tallers de Constel·lacions Familiars.