Des de fa uns anys tenim el costum familiar d’escriure unes línies abans que s’acabi l’any. Hi ha agraïments per tot allò après, per aquells moments viscuts que ens van fer sentir plens, per les persones que hi han estat i per les experiències compartides. També hi ha una llista de coses de les que ens volem desprendre, com pensaments o preocupacions que no ens porten a cap lloc interessant. I per últim, escrivim en forma de propòsits tot allò que ens agradaria que estés a la nostra vida.

 

Tinc una sàvia amiga que ho fa repetides vegades durant l’any, en moments de reflexió amb ella mateixa. Sol fer tres llistes, a curt, a mig i a llarg termini. És a dir, allò que li agradaria que succeís en tres mesos, en sis mesos, i en un any o més. Ella en diu un “exercici de creació” per a la seva vida.

 

Qualsevol forma és vàlida per a que s’amplifiqui la intenció i es multipliquin les possibilitats de que succeeixi allò que hem “creat” en la nostra il·lusió.

 

Només per a posar un petit exemple, la primera vegada que vaig fer la llista se’m va ocórrer posar que ampliaria en deu el nombre de llargs de la piscina en el meus matins de natació. Allà vaig veure clarament la força que té plantejar-ho i escriure-ho en un acte sagrat de compromís amb mi mateixa. Havia d’intentar-ho. I ho vaig aconseguir, és clar!. A partir de llavors, vaig aprendre a imaginar (i després a redactar) amb més detalls. Com he llegit en algun lloc, si l’Univers té el màxim d’informació, més fàcil ho tindrà per a posar-ho al meu avast. I no és una  qüestió de màgia potàgia, funciona de forma molt simple:

 

totes les opcions existeixen, i succeeixen quan som capaços de veure-les, que sol passar després d’haver-les imaginat prèviament.

 

Des d’aquí et convido a imaginar situacions que t’agradaria que fossin a la teva vida. No em creguis, fes-ho i experimenta-ho. El sol fet de dedicar uns minuts a pensar coses boniques per a tu, ja és un goig!

 

Que sigui un 2019 ple d’experiències que et facin gaudir.

 

Laura Pedró Xaus. Tots els drets reservats.