Aquí et comparteixo alguns dels orígens dels meus talents amb el propòsit d’inspirar-te a trobar els teus 😉

  • Ser la quarta filla em va suposar sentir-me poc escoltada. Aquesta ferida m’ha fet potenciar la capacitat d’escolta. 
  • Que a la meva família d’orígen s’haguessin mantingut secrets per haver viscut experiències considerades tabú, m’ha proporcionat la capacitat de ser discreta i guardar confidencialitat dins del marc terapèutic.
  • La meva capacitat d’observació i anàlisi en el comportament del meu entorn, m’ha fet experta en saber plantejar els conflictes per tenir una visió clara en el camí de la solució.
  • Que el meu pare fos un romàntic i un amant de la natura, ha fet que sempre hagi sentit la capacitat d’estimar i veure l’amor en tot i en tothom.
  • Haver fet el meu propi camí de descobrir els meus dons i talents, em facilita veure les capacitats i talents de les persones.
  • Adonar-me de la meva actitud adolescent un pèl arrogant i aprendre a transformar-la, em permet ser compassiva i pacient amb mi mateixa i amb els altres, sent conscient que tot requereix d’un procés, i cadascú el fa al seu ritme.
  • Haver-me format en els coneixements del Dr Bach sobre determinades plantes que ajuden a equilibrar el nostre sistema emocional i mental, m’ha fet una experta en identificar les emocions que ens belluguen i com gestionar-les.
  • Tenir el coneixement del nostre sistema energètic corporal, em dóna informació de quin és el camí de la solució per a cada part del cos que no funciona de manera òptima.
  • Les Constel·lacions Familiars han obert encara més la percepció de la realitat i com pot ser canviada de manera amorosa.
  • Amb Método IntegraⓇ he descobert l’enorme importància de reprogramar el subconscient amb nous sistemes de creences que ens ajuden a crear la vida en comptes de limitar-la.

 

Necessites que et guii per conèixer els teus? M’encantaria acompanyar-te.

 

Laura Pedró i Xaus. Tots els drets reservats.