Por, avui m’adreço a tu. Fa dies que necessito parlar-te. Entenc i respecto la teva funció primitiva. És més, et necessito. Gràcies a tu, sóc capaç de fugir corrents com mai hauria imaginat si m’apareix un lleó. Gràcies a tu, sóc capaç de frenar en sec quan m’apropo a l’abisme. Amb tu se’m desperta una força desconeguda que protegeix la meva integritat física. Ja venies amb el kit de sèrie quan vaig nèixer. Gràcies un cop més.

 

Durant l’evolució humana vas traspassar la teva funció física i et vas instal·lar a la psique. I et deus sentir molt confosa. Has cregut que les paraules tenen el mateix poder que el lleó o l’abisme. Fixa’t que el meu cos pot reaccionar de la mateixa manera. Em passa a mi i a moltes persones que conec. Hi ha tot un mecanisme interior que es posa en marxa davant determinades expressions o actituds: músculs que es preparen per si s’ha de fugir i substàncies que ens fan estar en alerta màxima… Saps com n’és de perjudicial que tot aquest moviment no pugui acabar el seu procés? La ment s’encarrega d’avortar-lo quan s’adona que no hi ha ni lleó ni abisme. El desgast és massa gran i, amb el temps, el cos es debilita i queda atrapat en aquesta dinàmica.

 

Has de saber que t’estan utilitzant. Alguns han descobert com és de gran tot el poder que pots arribar a tenir. Com més dèbils ens troben més ens poden manipular. Ja no sabem distingir quin és el perill real. Estem molt confosos i en aquest estat apareixen símptomes que encara ens fan més por. I la roda es va fent gran, més gran.

 

Por, necessito que m’escoltis. És important que tornis a la teva essència. Et demano des del fons del cor que només t’ocupis del que vas venir a fer per nosaltres. Si tu t’enfoques bé ens serà més fàcil advertir quan no és necessari posar tota la maquinària en marxa. Por, et necessito en la justa mesura.

 

Ja saps que sóc privilegiada perque he anat descobrint eines psico-energètiques, com les Flors de Bach o el Tapping, que m’han ajudat a veure qui ets i què has vingut a fer. Ara puc ser conscient de l’abast que tens i actuar per protegir-me’n. Però has de saber que la gran majoria de persones no hi tenen accés i s’estan posant malaltes, estan perdent la seva capacitat de reacció, s’estan deixant arrossegar per aquesta energia densa que has arribat a construir.

 

Por, la teva essència és valuosíssima, tant de bo siguis capaç de treure’t aquesta màscara i ens puguis fer el servei just i necessari. Mentrestant, si m’ho permets, aniré parlant de tu. Vull que tothom et conegui en la teva millor versió.