Aquest no és un article que parli de sexualitat, en principi. Els vibradors dels quals vull parlar formen part del propi cos humà i són efectius a tots nivells.

 

Si el cos té capacitat de vibrar per sí mateix i de percebre vibracions externes, vol dir que és susceptible als canvis de freqüència.

 

Hi ha situacions que contribueixen a augmentar la freqüència vibratòria i, en conseqüència, obtenir plaer, o felicitat, o com vulguem dir-ne: un àpat ben cuinat, en bona companyia i en un entorn agradable, una estona de ball, un bany de bosc, el silenci només trencat pel cant dels ocells, la llum del sol penetrant entre els arbres frondosos de l’estiu, o un passeig a la vora del mar…

 

La llista pot ser tan llarga i única com persones existeixen, segons la cultura i entorn que les envolten. I totes aquestes situacions ens fan elevar l’energia.

 

De la mateixa manera, en podem fer una altra en el sentit contrari, anomenant totes les situacions que donen malestar, o dit d’una altra forma, que facin vibrar en baixes freqüències. En aquest grup hi apareixen de ben segur les emocions de tristesa, ràbia, impotència, por, esgotament, solitud, incertesa, desesperança,…

 

En la densitat vibratòria o de baixa freqüència no pot fluir el benestar. El cos acidifica els seus processos orgànics per sostenir-se en vida. La salut se’n ressent.

 

Atenció! Tot el que puja, baixa, per Llei Universal. Què es pot fer doncs per mantenir-nos en elevades vibracions? Cuidar que l’entorn sigui el màxim beneficiós:

 

  • triar les persones que més ens aporten;
  • escollir aliments que nodreixen;
  • buscar l’exercici que ens faci gaudir;
  • contactar amb la natura;
  • meditar;
  • escoltar bona música;

 

Ara bé, si la densitat en què ens trobem és tan gran que se’ns fa difícil ser proactius en el nostre benestar, hem de recórrer a altres “vibradors”, com per exemple les Essències Florals de Bach. Elles, per sí mateixes, vibren en una freqüència altíssima i tenen la capacitat de transformar els estats emocionals més negatius. Tanmateix, com la Llei Universal de la Polaritat, hi ha la possibilitat de transmutar les emocions només per contactar amb el pol oposat.

 

Així doncs, podem considerar que som afortunats car tenim un sistema floral que desbloqueja la capacitat natural del cos humà per restablir i elevar la seva energia.

 

A partir d’aquí, l’única manera de mantenir el nivell òptim de salut i benestar depèn exclusivament de nosaltres, a través de les nostres accions. Triar l’acció que ens faci sentir millor i no perjudiqui a cap altre ésser viu és garantia de felicitat.

 

De vibradors que estimulen el plaer sexual ja se n’ha vist de tots colors. Aquí us he presentat una gamma que no té forma ni color, però contactar amb elles és una font d’alegria permanent.

 

A www.sedibac.org trobaràs molta informació sobre les Essències Florals del dr Bach.

 

Laura Pedró i Xaus. Tots els drets reservats.