Project Description

reiki

Reiki

El Reiki també es fonamenta en el sistema energètic corporal i sempre l’ofereixo com un massatge per a l’ànima. T’animo a deixar-te cuidar per aquesta delicada sensació i a veure els efectes saludables que renaixeran en tu.

reikki

Les sessions ténen una durada d’uns 45′ aproximadament. La freqüència depèn de l’estat inicial, però es recomana que sigui setmanal o quinzenal. A través de les meves mans, es canalitza l’energia de més alta vibració universal, per tal d’equilibrar el sistema de xacres de la persona que la reb. Aquest sistema, un cop harmonitzat, per sí sol s’encarrega de distribuïr l’energia pel cos físic, aportant salut a tots nivells.

En aquesta tècnica no intervinc psicològicament ni amb d’altres dinàmiques. Molt adeqüat per a persones que no volen fer cap treball de forma mental. El procés és subtil però igualment efectiu per a una millora del benestar.

A més, com que estic formada en la Maestria de Reiki, també ofereixo la possibilitat d’iniciar-se per a l’auto-tractament, tant de forma presencial com a distància. M’apassiona veure com les persones són cada vegada més autònomes amb la seva salut una vegada recuperen el seu equilibri natural.

  • Recupera el teu equilibri natural

  • Reconnecta amb l’alegria

  • Mostra la teva bellesa interior

  • Sent la tranquil·litat en el teu cos sà

“Albert Einstein, mitjançant la seva famosa equació E=mc2, va demostrar científicament que l’energia i la matèria són expressió dual d’una mateixa substància universal; aquesta substància és l’energia primària o vibració de la que tots estem formats”.

RICHARD BERGER • LA CURACIÓN ENERGÉTICA

M’encantaria acompanyar-te en el teu procés

Vols concertar una cita?

sí, vull demanar-te hora