Project Description

flors de Bach

Flors de Bach

La Teràpia Floral del Dr Bach és un sistema terapèutic que es basa en 38 essències florals, combinades per ressonància amb la teva personalitat o per la circumstància que estàs vivint. Aquesta combinació única i personalitzada t’harmonitza, t’equilibra i et permet tornar a connectar amb la teva autenticitat. La teràpia t’ajuda a viure diferent de com ho havies fet fins ara i t’obre pas cap a sentiments de tranquil·litat i felicitat. Per si soles, les Flors de Bach ja fan feina, però amb el meu acompanyament aconseguim que allò que rau a l’inconscient pugui passar a l’esfera del conscient i transformar-se en un canvi profund i permanent.

flors-de-bach

Les sessions són individuals i ténen una durada aproximada d’1h. La freqüència depèn de l’estat inicial. Per exemple, en casos d’ansietat de nivell alt, la freqüència és d’un cop per setmana durant el primer mes, espaiant-la de dues a tres setmanes des del moment que la persona recupera la calma. A cada sessió treballem amb diferents tècniques que faciliten l’ordre, la claredat i la comprensió. Entre les sessions, la persona s’endú un preparat d’essències florals totalment personalitzat, així es va afavorint el canvi i mantenim tot allò assolit.

A partir d’aquí es fa un procés personal amb l’objectiu de millorar la manera de viure i mantenir l’equilibri en el temps. Sempre iniciem el procés redactant a on es vol arribar (per exemple: deixar de tenir ansietat, dormir bé, ser capaç de delegar, etc.), és a dir, quines circumstàncies han de succeïr per saber que s’avança. Aquests objectius es van revisant, i en el moment que la persona constata que ja s’han assolit, s’acaba el meu acompanyament.

Actualment les sessions es realitzen presencialment amb totes les mesures de seguretat o a través d’internet amb plataformes com Skype o Zoom.

  • Recupera el teu equilibri natural

  • Reconnecta amb l’alegria

  • Mostra la teva bellesa interior

  • Sent la tranquil·litat en el teu cos sà

“Si et vols relaxar, observa com passen els núvols mentre jeus a l’herba, o seu davant del mar; moments com aquests fan que el cos rejuveneixi.”

FRIEDA FRIEDSON • MASSEUSE

M’encantaria acompanyar-te en el teu procés.

Vols concertar una cita?

Sí, vull demanar-te hora