Project Description

EFT tapping

EFT Tapping

L’Emotion Freedom Technique (EFT), també coneguda com Tapping, és una eina d’alliberament emocional dissenyada per activar l’energia corporal que viatja a través dels meridians de la Medicina Tradicional Xinesa. És senzilla i alhora molt efectiva per desfer bloquejos emocionals, alliberant-te per sempre dels anclatges, experiències o creences limitants que frenen el desenvolupament en qualsevol àmbit de la vida. Durant el procés  ensenyo la tècnica perquè es pugui treballar a casa, si es vol, aportant autonomia per avançar més ràpidament.

eft tapping

Les sessions són individuals i ténen una durada aproximada d’1 hora. A l’inici es recomana una freqüència setmanal, tot i que sempre dependrà de l’estat, la disponibilitat i de l’objectiu a assolir.

A cada sessió aplico la tècnica tot treballant amb dinàmiques que faciliten l’alliberament dels bloquejos que impedeixen avançar en l’àmbit que es necessita. També ensenyo com autotractar-se, així, entre les sessions la persona pot aplicar-se a sí mateixa la tècnica i avançar més ràpidament.

L’autonomia que aporta el Tapping permet a les persones fer-se conscients del seu propi poder i confiar en sí mateixes per resoldre qualsevol situació.

Actualment les sessions es realitzen presencialment amb totes les mesures de seguretat o a través d’internet amb plataformes com Skype o Zoom.

Àmbits on és de gran ajut:

  • Creixement personal: per a qui vulgui prendre responsabilitat del seu benestar físic, emocional, mental i espiritual.

  • Entorn acadèmic: per acompanyar infants i adolescents en el seu desenvolupament cognitiu i emocional, des de la serenitat, la creativitat i la resolució de conflictes. Orientat tant a les famílies com a l’equip de docents.

  • Entorn esportiu: per potenciar el talent, alliberant els bloquejos que l’estan frenant.

  • Entorn de la salut a l’atenció primària: per donar autonomia i responsabilitat de la salut als propis usuaris, evitant el col·lapse del sistema de salut.

  • Entorn empresarial: per a aquelles companyies que entenen que la gestió emocional -tant dins com fora de l’àmbit laboral- és important per a la felicitat de les persones que hi treballen, per a l’assoliment d’objectius i per afavorir el talent natural de cadascú.

Ensenyo la tècnica de l’EFT en tallers grupals:

  • Nivell I: autoaplicació personal.

  • Nivell II: per professionals que volen incorporar-la com a complementària als seus tractaments.

“Els fracassos són part del procés d’èxit. La gent que evita el fracàs també evita l’èxit”.

ROBERT T. KIYOSAKI

M’encantaria acompanyar-te en el teu procés.

Vols concertar una cita?

sí, vull demanar-te hora