què faig i com et puc ajudar

T’agradaria viure amb tranquil·litat, passi el què passi al teu voltant?

 

T’has fixat que els núvols passen per sobre de totes les situacions socials i polítiques que es viuen a baix, arran de terra? Res no els interfereix. Ells continúen el seu camí.

 

Si les situacions que t’envolten et provoquen ansietat, insomni, menjar massa, tristesa o  fòbies. Si et costa que els teus projectes avancin perquè et falten ànims, perquè necessites una dosi d’empoderament personal. Si veus que no saps on vas ni quin sentit té la teva vida.

 

Has de saber que tot això té solució.

 

Se’t fa una muntanya pensar en com fer-ho?

 

Si, hauràs de pujar la muntanya. Però hi ha moltes maneres de fer-ho: amb poca roba i sense aigua ni menjar o amb unes botes resistents, queviures, pals per ajudar-te i una bona companyia. El que compta és assolir l’objectiu de manera còmoda, però a peu, gaudint del camí i del paisatge. Tota una experiència que t’enduràs a la motxilla per sempre.

 

Jo t’ofereixo acompanyar-te en aquest camí. Sense dreceres ni components químics. Els mètodes i tècniques amb els quals acompanyo serveixen per a que puguis viure com els núvols, fent la teva funció amb tranquil·litat, passi el què passi al teu voltant.

 

Creus que et costarà molt de temps assolir el teu objectiu i et sents impacient per arribar-hi?

 

Això depèn de tu i de la situació a la que t’enfrontes. De vegades anar per la via directa és fàcil. Altres, cal anar més a poc a poc. L’important és respectar el propi ritme, sense judicis. Una passa és fàcil, i amb cada passa, ja s’avança.

 

Com t’hi puc acompanyar?

 

En sessions personalitzades de 60’, a Barcelona, Castelldefels, Begues, Vic i també per Skype. 

QUINES TERÀPIES TREBALLO

http://www.laurapedroxaus.com/wp-content/uploads/2016/05/Flors-de-Bach.jpg

Flors de Bach

La Teràpia Floral del Dr Bach és un sistema terapèutic que es basa en 38 essències florals, combinades per ressonància amb la teva personalitat o per la circumstància que estàs vivint. Aquesta combinació única i personalitzada t’harmonitza, t’equilibra i et permet tornar a connectar amb la teva autenticitat, amb la plenitud del teu Ésser. La teràpia t’ajuda a viure diferent de com ho havies fet fins ara i t’obre pas cap a sentiments de pau i felicitat. Per si soles, les Flors de Bach ja fan feina, però amb el meu acompanyament aconseguim que allò que rau a l’inconscient pugui passar a l’esfera del conscient i transformar-se en un canvi profund i permanent.

http://www.laurapedroxaus.com/wp-content/uploads/2016/05/tapping-color.jpg

EFT . Tapping

L’Emotion Freedom Technique (EFT), també coneguda com Tapping, és una eina d’alliberament emocional dissenyada per activar l’energia corporal que viatja a través dels meridians de la Medicina Tradicional Xinesa. És senzilla i alhora molt efectiva per desfer bloquejos emocionals, alliberant-te per sempre dels anclatges, experiències o creences limitants que frenen el teu desenvolupament en qualsevol àmbit de la vida. Durant la teràpia t’ensenyo la tècnica perquè puguis treballar-la a casa, sense el meu acompanyament. Això t’aporta autonomia per reequilibrar-te en els moments en què la vida t’ho posi difícil. Si ho prefereixes, pots participar en els tallers que organitzo periòdicament per ensenyar Tapping tant a persones que el necessiten per a ús propi com a altres professionals que vulguin incorporar aquesta eina com a complementària d’altres.

http://www.laurapedroxaus.com/wp-content/uploads/2016/05/Reiki.jpg

Reiki

El Reiki també es fonamenta en el sistema energètic corporal i sempre l’ofereixo com un massatge per a l’ànima. T’animo a deixar-te cuidar per aquesta delicada sensació i a veure els efectes saludables que renaixeran en tu.

http://www.laurapedroxaus.com/wp-content/uploads/2016/05/CONSTELACIONS.jpg

Constel·lacions Familiars

A les Constel·lacions Familiars trobem bona part de l’orígen del comportament humà. Quan neixem entrem a formar part d’un petit-gran univers que és la família, i no només n’heretem la genètica, sinó també la memòria històrica que ha quedat gravada a través de les emocions atrapades. La natura s’encarrega d’estabilitzar i compensar aquestes emocions a través de les experiències que es van donant en les següents generacions, i a vegades això provoca actituds o situacions que no sabem resoldre. En els tallers de Constel·lacions Familiars podem arribar a comprendre com desbloquejar-les. També hi ha la possibilitat de fer el treball en consulta individual.

COL·LABOREM?

http://www.laurapedroxaus.com/wp-content/uploads/2016/05/tapping-color.jpg

EFT . Tapping

 

Ensenyo la tècnica de l’EFT en tallers grupals:

  1. Nivell I: autoaplicació personal.
  2. Nivell II: per professionals que volen incorporar-la com a complementària d’altres eines.

Àmbits on és de gran ajut:

  1. Creixement personal: per a qui vulgui prendre responsabilitat del seu benestar físic, emocional i espiritual.
  2. Entorn acadèmic: per acompanyar infants i adolescents en el seu desenvolupament cognitiu i emocional, des de la serenitat, la creativitat i la resolució de conflictes. Orientat tant a les famílies com a l’equip de docents.
  3. Entorn esportiu: per potenciar el talent, alliberant els bloquejos que l’estan frenant.
  4. Entorn de la salut a l’atenció primària: per donar autonomia i responsabilitat de la salut als propis usuaris, evitant el col·lapse del sistema de salut.
  5. Entorn empresarial: per a aquelles companyies que entenen que la gestió emocional -tant dins com fora de l’àmbit laboral- és important per a la felicitat de les persones que hi treballen, per a l’assoliment d’objectius i per afavorir el talent natural de cadascú.
http://www.laurapedroxaus.com/wp-content/uploads/2016/05/Flors-de-Bach.jpg

Iniciació a les Flors de Bach

Es tracta d’un curs per iniciar-se en el coneixement d’aquest sistema terapèutic, per a ús personal com a farmaciola domèstica.

http://www.laurapedroxaus.com/wp-content/uploads/2016/05/CONSTELACIONS.jpg

Constel·lacions Familiars

Si vius alguna situació o malaltia que es repeteix al llarg de la teva vida, pot tenir relació en una necessitat de compensació dins del teu sistema familiar. Una constel·lació serveix per mostrar allò que ha quedat pendent de resoldre, afavorint la comprensió i donant pas a l’alliberació de les emocions que no ens pertanyen i que havien quedat atrapades.

http://www.laurapedroxaus.com/wp-content/uploads/2016/05/Reiki.jpg

Reiki

Si desitges ser iniciat en aquesta tècnica per a ús propi, escriu-me per saber quina és la propera data que ho faré possible.

Estic oberta a desplaçar-me allà on hi hagi un grup de persones interessades en aprendre EFT-Tapping o Flors de Bach, iniciacions de Reiki o realitzar tallers de Constel·lacions Familiars.