eft tapping

eft tapping

La meva funció principal és acompanyar persones com tu, que s’obren a fer un procés de creixement personal, que agafen les regnes de la seva vida i fan un viatge d’introspecció per poder brillar després amb tota la seva llum. Habitualment arribeu a mi per una malaltia o una mala gestió emocional que després, pel camí, anem veient com es van desfent.És  impressionant la capacitat de transformació que té l’ésser humà i em sento ben afortunada que se m’hagi donat aquest lloc des d’on puc acompanyar aquest canvi.

L’EFT o Tapping, Tècnica d’Alliberament Emocional, és una eina dissenyada per activar l’energia corporal que viatja a través dels meridians de la Medicina Tradicional Xinesa. És senzilla i alhora molt efectiva per desfer bloquejos emocionals, alliberant-te per sempre dels anclatges, experiències o creences limitants que frenen el teu desenvolupament en qualsevol àmbit de la vida. Durant la teràpia t’ensenyo la tècnica perquè puguis treballar-la a casa, sense el meu acompanyament. Això t’aporta autonomia per reequilibrar-te en els moments en què la vida t’ho posi difícil.

Si ho prefereixes, pots participar en els tallers que organitzo periòdicament:

  1. Nivell I: autoaplicació personal.
  2. Nivell II: per professionals que volen incorporar-la com a complementària d’altres eines.

Àmbits on és de gran ajut:

  1. Creixement personal: per a qui vulgui prendre responsabilitat del seu benestar físic, emocional i espiritual.
  2. Entorn acadèmic: per acompanyar infants i adolescents en el seu desenvolupament cognitiu i emocional, des de la serenitat, la creativitat i la resolució de conflictes. Orientat tant a les famílies com a l’equip de docents.
  3. Entorn esportiu: per potenciar el talent, alliberant els bloquejos que l’estan frenant.
  4. Entorn de la salut a l’atenció primària: per donar autonomia i responsabilitat de la salut als propis usuaris, evitant el col·lapse del sistema.
  5. Entorn empresarial: per a aquelles companyies que entenen que la gestió emocional -tant dins com fora de l’àmbit laboral- és important per a la felicitat de les persones que hi treballen, per a l’assoliment d’objectius i per afavorir el talent natural de cadascú.

Estic oberta a desplaçar-me allà on hi hagi un grup de persones interessades en aprendre EFT-Tapping.