flors de bach

flors de bach

La meva funció principal és acompanyar persones com tu, que s’obren a fer un procés de creixement personal, que agafen les regnes de la seva vida i fan un viatge d’introspecció per poder brillar després amb tota la seva llum. Habitualment arribeu a mi per una malaltia o una mala gestió emocional que després, pel camí, anem veient com es van desfent. És impressionant la capacitat de transformació que té l’ésser humà i em sento ben afortunada que se m’hagi donat aquest lloc des d’on puc acompanyar aquest canvi.

La Teràpia Floral del Dr Bach és un sistema terapèutic que es basa en 38 essències florals, combinades per ressonància amb la teva personalitat o per la circumstància que estàs vivint. Aquesta combinació única i personalitzada t’harmonitza, t’equilibra i et permet tornar a connectar amb la teva autenticitat, amb la plenitud del teu Ésser. La teràpia t’ajuda a viure diferent de com ho havies fet fins ara i t’obre pas cap a sentiments de pau i felicitat. Per si soles, les Flors de Bach ja fan feina, però amb el meu acompanyament aconseguim que allò que rau a l’inconscient pugui passar a l’esfera del conscient i transformar-se en un canvi profund i permanent.

 

Iniciació a les Flors de Bach

Es tracta d’un curs per iniciar-se en el coneixement d’aquest sistema terapèutic, per a ús personal com a farmaciola domèstica.

Estic oberta a desplaçar-me allà on hi hagi un grup de persones interessades en aquest curs.