constel·lacions familiars

constel·lacions familiars

La meva funció principal és acompanyar persones com tu, que s’obren a fer un procés de creixement personal, que agafen les regnes de la seva vida i fan un viatge d’introspecció per poder brillar després amb tota la seva llum. Habitualment arribeu a mi per una malaltia o una mala gestió emocional que després, pel camí, anem veient com es van desfent. És impressionant la capacitat de transformació que té l’ésser humà i em sento ben afortunada que se m’hagi donat aquest lloc des d’on puc acompanyar aquest canvi.

A les Constel·lacions Familiars trobem bona part de l’orígen del comportament humà. Quan neixem entrem a formar part d’un petit-gran univers que és la família, i no només n’heretem la genètica, sinó també la memòria històrica que ha quedat gravada a través de les emocions atrapades. La natura s’encarrega d’estabilitzar i compensar aquestes emocions a través de les experiències que es van donant en les següents generacions, i a vegades això provoca actituds o situacions que no sabem resoldre. En els tallers de Constel·lacions Familiars podem arribar a comprendre com desbloquejar-les.

Estic oberta a desplaçar-me allà on hi hagi un grup de persones interessades a participar en un taller de Constel·lacions Familiars.