sobre mi

http://www.laurapedroxaus.com/wp-content/uploads/2016/05/Laura.jpg

Sempre he tingut curiositat pel comportament humà, sobretot per descobrir-ne el fonament. I amb els anys he confirmat que és a l’orígen on es generen els conflictes interns que no ens permeten viure amb plenitud.

Conflictes que sovint tenen a veure amb les pròpies experiències viscudes o amb la percepció o la perspectiva que en tenim. Això provoca que, inconscientment, ens quedem anclats en moments passats i vivim el present amb patiment, limitant els nostres recursos i talents.

Gràcies a la companyia de bons mestres he après com es superen aquests anclatges i com puc ajudar persones que pateixen o que necessiten reorientar la seva vida.

Amb en Ricardo Orozco he aprofondit en el sistema floral del Dr. Edward Bach. Aquesta filosofia m’ha donat una perspectiva molt àmplia del comportament humà a través de l’estudi profund dels seus estats emocionals, així com la interpretació de la malaltia com una oportunitat de creixement i evolució.

Amb la Carmen Hernández Rosety he descobert la importància de cuidar les relacions, tan a nivell terapeuta-client, com familiars o socials, a través d’eines de psicoteràpia i PNL.

En Cipriano Toledo i la Dra.Teresa Forcades han estat excel·lents pedagogs a l’hora de transmetre’m el funcionament i l’eficàcia de l’EFT-Tapping.

Els ensenyaments orientals del Reiki m’han arribat a través de tres mestres diferents, l’Esther Beltrán, la Mª Lluïsa Torrell i la Montserrat Simón, totes elles amb un gran respecte en l’ús d’aquesta energia universal. Actualment he assolit el Mestratge en Reiki, això em permet tenir el goig d’iniciar altres persones i expandir aquest coneixement.

D’en Bert Hellinger, de la mà de María Martínez Calderón, he rebut una excel·lent eina de comprensió, que em guia a nivell personal i en l’acompanyament d’altres persones, les Constel·lacions Familiars.

M’he nodrit també de seminaris que han impartit Rosa Medalla, Jordi Cañellas, Josep Guarch i Pablo Noriega.

Facilitadora de Método Integra, una eina de transformació a través del subconscient, creada per Ricardo Eiriz i del qual he rebut directament el seu coneixement.