sobre mi

sobre mi2019-07-20T13:54:49+00:00

Vaig néixer la primavera de 1969 a Barcelona. Sóc la més petita de quatre germans, una família nombrosa on els valors de confiança, respecte, responsabilitat i amor hi eren presents.

He triat algunes alternatives naturals pel meu procés personal d’evolució, que m’han aportat un coneixement ampli i profund sobre les emocions i com gestionar-les; també com ens interfereixen les creences del nostre sistema familiar, social i cultural, i com transformar-les per expandir el potencial que tots tenim; com interpretar la simptomatologia d’una malaltia i la relació que tenen amb els nostres hàbits, aportant eines i informació per afavorir els canvis més adequats.

Tinc facilitat per captar la bellesa de tot i de tothom, i en gaudeixo, especialment de la natura, que ens en regala per tot arreu. Conec els beneficis d’una alimentació equilibrada, la meditació i l’exercici habitual. M’agrada aprendre i ho seguiré fent fins a l’últim dia.

I amb tot això, viatjo d’aquí cap allà per acompanyar altres persones en el seu camí. Atenc a homes i dones de totes les edats, a excepció dels menors de 10 anys, que prefereixo treballar amb els seus pares o tutors. M’agraden les persones amb ganes d’aprendre i obertes al canvi.

Si necessites més referències sobre mi, pots demanar-les als meus mestres: Ricardo Orozco (Terapia Floral del Dr Bach), Carmen Hernández Rosety (Relació Terapèutica amb PNL i Gestalt), Teresa Forcades (EFT-Tapping), Montserrat Simón (Reiki), Maria Martínez Calderón (Constel·lacions Familiars) i Ricardo Eiriz (Método Integra).

Laura Pedró i Xaus
Algunes raons per les quals m’han vingut a veure:
  • “Vaig fer una sèrie de canvis a la meva vida i estava molt estressada.”
  • “Em faltava autoconfiança.”
  • “Tenia moltes pors. Volia resoldre conflictes personals.”
  • “Ansietat, sortir d’una relació de parella problemàtica per a mi.”
  • “Inseguretats.”
  • “Degut a la fi d’una relació, em trobava molt perdut, amb molta ansietat i sense cap rumb.”

M’encantaria acompanyar-te en el teu procés.

Vols concertar una cita?

sí, vull demanar-te hora