Com ja deus saber, les teves experiències i coneixements han conformat un filtre o motlle en tu. Tú ets l’única persona que el té amb les teves característiques. 

 

Perquè necessites aquest filtre? 

 

No sé si t’has adonat que, a través teu, t’arriba una informació que no és la mateixa que m’arriba a mi o al teu veí. Em refereixo al món creatiu i del pensament. Existeix un camp d’informació que no és propietat de ningú i que està disponible per a tots. Certament no es veu ni es pot tocar, però l’experimentem constantment. A la persona que domina el llenguatge musical, li arriben idees per a les seves composicions; qui és talentós en enginyeria, li arriben les idees que pot portar a terme; i així amb cadascú de nosaltres segons el talent que tinguem. Això sí, tot i que el talent ens ve donat de sèrie, només serà útil si l’entrenem amb perseverança.

 

I també se’ns demana que el filtre estigui net, que no hi hagi cap floc de pols que faci interferència. Així, la informació es descodifica fàcilment i les creacions es manifesten. Només cal estar oberts a ser-ne receptors.

 

Com creus que està el teu filtre? Caldria una revisió si et trobes, per exemple, en aquests casos:

 

  • La relació amb la teva família no flueix.
  • Ets obsessivament perfeccionista.
  • Et costa comunicar les teves emocions.
  • Dorms en estat d’alerta.
  • Menges amb ansietat.
  • Et costa adquirir hàbits saludables.

 

Hi ha diferents tècniques amb demostrada eficàcia que fan del nostre filtre un receptor impecable. Al començament d’un bon treball, els missatges comencen a arribar en forma de sincronicitats. A mesura que el filtre està net, la intuïció entra a raudals.

 

Si vols saber-ne més, pregunta’m!