Carregant Esdeveniments
Aquest esdeveniment ja ha passat.

Conèixer-se una mateixa no és una ciència, és un art. A través de les descripcions que va fer Edward Bach de 38 essències florals, podem aprendre com som, com es diu l’emoció que sentim, com són els altres i què ens aporten, quins aprenentatges fem amb la nostra actitud i fins i tot trobar el sentit a la nostra vida!

He preparat un cicle de formació on compartiré les característiques de la personalitat i estats emocionals que el Dr Bach va fer en base a l’observació d’algunes plantes i arbres. En un format fàcil i lleuger ens endinsarem en aquest apassionant món de l’autoconeixement. Al ser en grup, entomarem les pujades i baixades de forma segura i acollidora.

Serà en vuit sessions de dues hores, un dilluns al mes.

Es pot fer per etapes, com si del Camino de Santiago es tractés. Això vol dir que es poden fer les vuit sessions en mesos consecutius, o amb interrupcions, o fins i tot repetir, ja que es tornarà a començar el contingut en els mesos posteriors.

El calendari de la primera edició és el següent: 20/gener, 17/febrer, 16/març, 20/abril, 18/maig, 15/juny, 13/juliol, 27/juliol.

Preu: 20€ per sessió

Cal inscripció, places limitades:  telf o whatsapp 649923403 / info@laurapedroxaus.com