càpsules de tapping per gestionar la por i les seves conseqüències

CÀPSULES DE TAPPING PER GESTIONAR LA POR I LES SEVES CONSEQÜÈNCIES

 

La situació política i social que estem vivint està generant por a moltes persones, i amb ella, algunes conseqüències que, sostingudes en el temps, poden ser molt perjudicials per a la salut.

 

 

Quines conseqüències?

 

Insomni, trastorns alimentaris, abús del tabac o altres substàncies tòxiques, manca de concentració, estrès, migranyes, restrenyiment/diarrees, conflictes relacionals, o disfuncions sexuals, entre d’altres.

 

Des d’una mirada sistèmica, la por bloqueja el flux de l’energia, tant a l’interior de cada persona com a l’entorn. Està demostrat que la salut és òptima de forma constant si davant d’una situació intensa i angoixant ens mantenim estables emocionalment, tenim un bon descans, ens alimentem correctament, fem exercici i fem una bona gestió del temps. Així doncs, quantes més persones assoleixin aquest equilibri, més positivament influiran en l’energia del seu entorn, fent que aquesta flueixi millor en benefici de tots.

 

Una de les eines per aconseguir aquest equilibri és el Tapping.

 

Què és el Tapping?

 

L’EFT o Tapping, Tècnica d’Alliberació Emocional, és una tècnica natural per a equilibrar l’energia corporal i desfer bloquejos emocionals. Es tracta d’un procés senzill en el qual es pressionen uns punts del cos, com en l’acupuntura, però sense necessitat d’agulles, només amb les teves pròpies mans. Els beneficis apareixen a partir dels primers minuts de pràctica.

 

Què són les càpsules de Tapping?

 

Les càpsules de Tapping són una oportunitat per a aplicar-te aquesta tècnica a tu mateix. Es tracta de sessions en grup guiades per una professional, sense necessitat de coneixements previs. En aquest format no es treballa públicament la situació personal dels assistents.

Les càpsules s’estructuren en tres parts:

  1. Els primers minuts inicials s’utilitzen per connectar amb el moment present a través d’exercicis de relaxació i respiració conscient.
  2. A continuació s’identifica el símptoma, l’emoció o allò que impedeix el benestar.
  3. En la tercera part s’aprèn el protocol d’acció i es posa en pràctica.

L’objectiu és integrar aquests tres passos per tal de poder fer-los en pocs minuts en qualsevol lloc i sense necessitat de ser guiat.

 

A quàntes càpsules necessito assistir?

 

Els professionals recomanen entre tres i quatre càpsules com a mínim, tot i que cada persona és diferent. Cadascú haurà de descobrir amb quina  freqüència necessita assistir, sabent que té la possibilitat de fer-ho totes les setmanes.

 

De forma complementària, també existeix la possibilitat de realitzar sessions individuals personalitzades. Més informació a info@laurapedroxaus.com.

 

Hi puc assistir si el meu problema no es relaciona amb la por de la situació político-social del moment?

 

Si, les càpsules de Tapping ajuden a gestionar qualsevol tipus de conflicte, perquè entenem que la por està present en tots ells. Per exemple:

 

  • Conflictes de relacions (por que em deixi la parella, por que els meus fills em deixin d’estimar, por que la família em deixi de parlar…)
  • Conflictes laborals (por que m’acomiadin, por de ser acosada/abusada, por de no arribar als objectius…)
  • Salut (por d’emmalaltir, por d’envellir, por a no tenir autoestima, por de no saber com canviar els hàbits…)

 

Quan i on s’imparteixen les càpsules de Tapping?

 

Tots els dimarts de 14:30h a 15:30h, a Castelldefels, Sangha Yoga, c/Ginesta, 14.

Aforament limitat, imprescindible consultar disponibilitat fins 24h abans, per telèfon o WhatsApp al 649.92.34.03 o a l’email info@laurapedroxaus.com

Preu: 20€/càpsula

(Els primers minuts s’utilitzen per fer exercicis de respiració conscient que ens permetran connectar amb el moment present. Si no pots arribar puntualment a l’inici, incorpora’t de manera discreta i respectuosa).