Aquest any es compleixen 10 anys de la meva aventura pels remeis naturals, tot i que aleshores ja en feia uns cinc que m’hi submergia de manera autodidàctica. Els aniversaris et provoquen fer un repàs per la travessia feta, i amb ella una valoració. Aquestes paraules escrites les comparteixo aquí com a celebració d’aquesta primera fita.

 

Sempre recordaré el meu primer dia com a alumna de la formació de Teràpia Floral de Bach que impartia el Dr.Ricardo Orozco. Puntual com sempre he sigut, aquells minuts previs mentre tothom anava arribant eren plens d’il·lusió i de màgia, ningú m’ho havia dit però en el meu interior hi havia la certesa que era on havia de ser. El sol entrava pels finestrals i potenciava el color ocre de la sala, augmentant així l’energia interna de cadascú.

 

Aquesta formació em va permetre bussejar per tots els estats emocionals. Alguns els identificava com a propis i d’altres em recordaven els de persones properes. Tantes hores dedicades van servir-me per integrar i no oblidar mai més la relació d’aquests estats naturals amb els remeis florals del Dr. Bach. Durant més de dos anys vaig prendre les essències que més ressonaven amb la meva personalitat i els meus conflictes, tant interns com externs. Si la meva intenció era acompanyar altres persones en el seu procés, havia d’estar ben afinada, i tant les essències com prendre consciència de tot plegat, ho van fer possible.

 

En aquest punt sentia que havia obtingut un gran tresor. Malgrat tot, com la majoria de persones que iniciem aquest camí, la inquietud per aprendre més era palpable. I per la Llei Universal de l’atracció m’anaven apareixent noves propostes que em dotaven de més eines per l’acompanyament:

 

EFT-Tapping, Reiki, Constel·lacions Familiars…

 

Tots aquests coneixements combinats amb la meva personalitat i ànima em conformen com a Ésser únic, com a úniques que són les persones que acompanyo.

 

De petita no sabia donar resposta a la pregunta “què vols ser de gran?”… Ara entenc que el que jo volia ser no existia en el ventall de professions d’aquell moment, i que havia de caminar per altres territoris per descobrir-ho, per descobrir-me.

 

Segons les filosofies orientals, quan Ànima (Ésser interior) i Personalitat (Personatge exterior) flueixen amb coherència és quan s’activen els dons per realitzar la nostra missió de vida. Celebro que aquests primers anys m’hagin permès tastar les sensacions d’estar en coherència i em satisfà la valoració que obtinc quan observo que la meva aportació ajuda a altres a aconseguir-ho.

 

Que l’aventura continuï tot el temps que se’m permeti fer-ho.

 

 

[author] [author_image timthumb=’on’][/author_image] [author_info]Escrit per Laura Pedró i Xaus, tots els Drets Reservats.[/author_info] [/author]